vakantiehuisje Ús Datsja

Vakantiehuisje Friesland huren “Ús Datsja” in Ruigahuizen! 

Gezellig en luxe vakantiehuisje voor 2 tot max. 4 personen in Gaasterland (Zuidwest Fryslan)

Vakantiehuisje FrieslandVakantiehuisje Friesland Ús Datsja is een sfeervol knus vakantiehuisje gelegen op landgoed “het Slauerhoff” in Ruigahuizen, Gaasterland, Zuidwest Friesland. Klein maar fijn is het motto van dit vakantiehuisje. Het is sfeervol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien (bad, douche, vriezer, combi oven/magnetron, keramische kookplaat, etc. en…er is uiteraard gratis WiFi!

Lekker genieten van de rust en de natuur op “het Slauerhoff” en de prachtige omgeving met de bossen en meren en een aantal van de Friese 11 steden op fietsafstand midden in “het Gooi van het Noorden”. Het huisje is gedurende het gehele jaar een prima plek voor uw vakantie.

  • Locatie: Ruigahuizen – Gaasterland -Zuidwest Friesland;
  • Ligging: Een alleenstaand huisje op een voormalig boerenerf, landelijk (niet op een vakantiepark!) met een mooie ruime tuin;
  • Aantal personen: 2 (max. 4 personen);
  • Aantal slaapkamers: 2, met 2 x 2 bedden;
  • Verhuurtarief: vanaf €325,- tot €510,- euro per week. All inn! (dus geen extra boekingskosten, etc.);
  • Veel extra’s zoals gratis gebruik 2 fietsen, tuinmeubelen, hangmat, bbq, zoveel hout stoken als u wilt, zacht water, groene energie, schijnwerper voor het spotten van klein wild en nog veel meer….;
  • Optioneel voor gasten: Een nachtje overnachten in de “wilgentent”:
  • Sorry, huisdieren zijn niet welkom.

    « 1 van 4 »

Gaasterland – Zuid West Fryslan

Bij het vakantiehuisje zijn meerdere terrassen van waar u heerlijk kunt genieten van de mooie vergezichten en doorkijkjes. Als u vroeg opstaat en u heeft een beetje geluk, dan grazen de reeën in het weiland aan de bosrand pal naast het huis.
Op een van de overdekte terrassen, waar in de nazomer de druiven boven uw hoofd groeien, staat een houtkachel waar u gezellig zoveel hout kunt stoken als u wilt (Voor hout wordt gezorgd). Op winderige dagen kan het terras desgewenst worden afgesloten met zogenoemde veranda-zeilen, die voorzien zijn van “ramen”.

Maar er is meer… Aan de overkant ligt een privé natuur terrein van plm. 7500 vierkante meter, dit terrein is voor onze gasten vrij toegankelijk. Op dit terrein staat o.a. een wilgenhut. U mag hier “basic” kamperen. Leuk voor u of uw kind(eren).

En… Gaasterland, onderdeel van nationaal landschap Zuid West Fryslân, is bij de kenner bekend om de combinatie van de bossen en de vele meren. En….de drie, voor Nederland unieke, natuurlijke, zeeweringen (Oudemirdumer- Mirnser en Rode Klif) moet u een keer gezien hebben.

Vakantiehuisje Friesland, Us Datsja is voor volle weken of langer te huur. Wilt u voor een kortere periode in (Zuidwest) Friesland verblijven kijk dan voor een passend arrangement bij bijvoorbeeld:


« 2 van 16 »