Ús Datsja reserveren of boeken

U kunt het vakantiehuisje Ús Datsja telefonisch of per e-mail reserveren. Telefonisch kunt ons bereiken via 06 – 546 947 55.  Per e-mail kunt u via het onderstaande formulier een reserveringsaanvraag plaatsen. Wij bekijken dan de mogelijkheden en uw wensen. Mocht het nodig zijn, dan nemen wij contact met u  op om diverse zaken met u af te stemmen. In principe beschouwen we uw aanvraag als een boeking en we leggen de door u gevraagde periode alvast vast in ons boekingssysteem.

Daarna sturen wij u een verhuurcontract (Zie Voorbeeld huurcontract 2022). Dit gebeurt meestal per post maar soms ook per mail. NB Het voorbeeld huur contract kan op onderdelen iets afwijken van het contract  zoals u dit toegestuurd krijgt.

Door het ondertekenen van het verhuurcontract bevestigt u onze overeenkomst, u stuurt ons èèn getekend exemplaar met behulp van de door ons geleverde antwoordenvelop retour. Na ontvangst van het door u getekende verhuurcontract staat het vakantiehuisje Ús Datsja voor de afgesproken we(e)k(en) ook administratief nu definitief op uw naam.

 


Reserveer-aanvraag Ús Datsja (per e-mail, zie voor onze privacyregeling rechts onder onderaan, in de “footer” van de website)

  Let op! Alle velden in dit formulier zijn verplicht om in te vullen.

  Uw naam:

  Uw e-mail:

  Uw telefoonnummer:

  Adresgegevens:
  Straat en huisnummer


  Postcode                          


  Woonplaats                    

  Datum van aankomst (altijd op een zaterdag)

  Datum van vertrek (altijd op een zaterdag)

  Optioneel:
  Linnenpakket (10,- per week, per persoon)
  JaNee

  Extra kinderbedje (0,-)
  JaNee

  De eindschoonmaak (uitbesteden is 35,- extra)
  Zelf uitvoerenUitbesteden

  Aanvullend bericht of toelichting:

  Bovenop de netto huurprijs komt een borg van 50 euro. Dit bedrag wordt de week na uw vertrek, mits alles in orde is bevonden, terug betaald (zie ook voorbeeld contract).

  Ik heb kennis genomen van de annuleringsregeling bij: Tarieven en meer